Opinie

Opinie

naszych gości

Opinie

Gości

Gdy spotykamy się z Wami po przyjęciu, słyszymy zwykle jedno pytanie – Jak możemy Wam za wszystko podziękować? Tak się składa, że mamy na to pomysł. Zostawcie kilka słów w ramach opinii w Google czy na Facebooku, one automatycznie pojawią się na naszej stronie. Nie dość, że staną się drogowskazem dla przyszłych par młodych, to dla nas będą pamiątką, do której zawsze będziemy mogli wrócić. Dziękujemy!

Zostaw opinie w Google

Poleć nas na Facebooku

Paulina Wróbel Avatar

positive review  Decyzja o zorganizowaniu ślubu w Baciarskiej Chacie zapadła niemal w sekundę.
I to była nasza najlepsza decyzja! 💙

To miejsce jest bajeczne, klimatyczne, a atmosfera otula niczym ciepły koc w zimowe dni.
Ale to miejsce tworzą przede wszystkim ludzie, dlatego DZIĘKUJEMY:
Całej kuchni, za przepyszne, piękne podane jedzenie!
Obsłudze kelnerskiej, za profesjonalizm, serce i kilometry zostawione dla naszych gości na sali!
Szymonowi, za najpyszniejsze drinki, serwowane z uśmiechem i urokiem, od którego nasze Panie nie potrafiły oderwać wzroku!
Trzymającym stery w tym dniu- Aniu, Maurycy, czuliśmy się z Wami bezpiecznie!
Wszystkim na pozór niewidocznym aniołom, którzy także dołożyli cegiełkę do naszego dnia.
No i Pani Agnieszce, która pomogła to wszystko spiąć w całość z profesjonalizmem, jakiego mało!

Dziękujemy ❤️🫶🏼

Dziękujemy także za prezenty od Was!

p.s. Za każdym razem, kiedy zerkniemy na drzewko, będziemy wspominać ten dzień 🤍

Paulina Wróbel 18/07/2022
Ricarda Hawkins Avatar

positive review  We had our wedding in Baciarska Chata at Hotel Kocierz on 22.02.2022 and it was magical! We wanted a winter wedding and it was snowing on the day. Our ceremony was held on the second floor in Baciarska chata and the party was held downstairs. The tables and chairs were laid out the day before and we could go in and place some of our own decorations. On the day, the service was perfect! The staff were friendly and super quick and the food was simply delicious! All our guests were raving about the food. It was an English/German/Polish wedding. The communication beforehand was very good and Katarzyna answered all my questions and was always available when needed. I can only recommend Hotel Kocierz for a wedding, it was perfect 😊😊😊😊

Ricarda Hawkins 13/03/2022
Pracownia Florystyczna Sekuła Wioletta Avatar

positive review  Szczerze polecam ☺️ lokal , wspaniałe miejsce 😍na zorganizowanie wesela🥰

Pracownia Florystyczna Sekuła Wioletta 28/06/2022
Sara Urbańska Avatar

positive review  Nasze przyjęcie nie mogło odbyć się w innym miejscu! Spędziliśmy z rodziną i znajomymi niezapomniany weekend! Obsługa i atmosfera na najwyższym poziomie! Wszyscy Nasi goście wraz z Nami na czele jesteśmy zachwyceni! Koordynacja wesela pod przewodnictwem pani Kasi była nieoceniona,życzymy wszystkim Młodym Parom takiego przyjęcia i tak wspaniałych,miłych,uśmiechniętych i serdecznych ludzi jak Nasza koordynatorka i cała załoga Kocierz!❤️❤️

Sara Urbańska 06/06/2022
Magdalena Niemas Avatar

positive review  W styczniu tego roku odbyło się nasze zimowe wesele na Kocierzu w Baciarskiej Chacie. Chcielibyśmy bardzo podziękować Pani Kasi za zorganizowanie nam wspaniałego przyjęcia weselnego. Było to dla nas niezapomniane przeżycie i zawsze będziemy miło wspominać „Kocierz Hotel & Spa”. Również nasze goście byli bardzo zachwyceni zarówno miejscem jak i przyjęciem. Polecamy każdemu i dziękujemy jeszcze raz za pełen profesjonalizm! <3

Magdalena Niemas 31/05/2022
Klaudyna Maria Avatar

positive review  Piękne miejsce, super widoki, przepyszne jedzenie. Wesele w Baciarskiej Chacie było przepiękne (gdybym tylko mogła mieć drugi raz wesele zrobiłabym dokładnie w tym samym miejscu!! )Na pewno będziemy tu wracać, już nie możemy się doczekać rocznicy ślubu spędzonej w Kocierz Hotel & Spa 🥰🥰🥰

Klaudyna Maria 07/05/2022
Marta Gorzyńska Avatar

positive review  Wesele mieliśmy 30.07 na Baciarskiej Chacie;) powiem tak wszystko idealnie, goście zachwyceni ! Pani Agnieszka spełniła wszystkie nasze oczekiwania, kelnerzy pełen profesjonalizm:) widoki zauroczyły naszych gości 🙂
dziękujemy jeszcze raz !♥︎

Marta Gorzyńska 03/08/2021
Marta Gorzyńska Avatar

positive review  Co można napisać? nic innego jak CUDOWNIE !♥︎ Wesele mieliśmy przełożone z maja na koniec lipca. Dogadanie się w kwestii przeniesienia, bez żadnych problemów! Byłam już nie na jednym weselu na Kocierzu i powiem jedno bajka:)
U nas była to Baciarska Chata. Goście zachwyceni widokami na góry jak i wyglądem sali. Obsługa (kelnerzy) pełen profesjonalizm:) dziękuję Pani Agnieszcze z całego serca za cierpliwość i przygotowanie jednego z najważniejszego dnia w naszym życiu:)

Marta Gorzyńska 01/08/2021
Ewelina Matusik Avatar

positive review  Wesele zorganizowane przez Hotel było wspaniałe, obsługa pomocna, miła uśmiechnięta. Pani Kasia organizatorka wesel jest idealna osoba na tym stanowisku wszystko dograła w najmniejszych szczegółach. otoczenie bajkowe 🥰🥰. Polecam wszystkim!!!!!!!!

Ewelina Matusik 27/07/2021
Iwona Pindel Avatar

positive review  Bardzo polecamy organizację wesela W Kocierz Hotel & Spa! Nasze wesele odbyło się na sali Kocierzanka 26.06.2021. Było przepięknie, przesmacznie i urokliwie. Serdecznie dziękujemy Pani Kasi Sordyl za pomoc, organizację, porady i opiekę nad całym wydarzeniem, dziękujemy także Pani Asi Drabek i całej obsłudze, która była z nami tej nocy. Nasi goście zachwyceni miejscem, salą weselną, oszklonym Patio ze strefą chillout. Jedzenie znakomite, profesjonalna obsługa, fantastyczni ludzie. Wraz z mężem żałujemy tylko jednego... że ta noc skończyła się tak szybko. Dziękujemy raz jeszcze za te niezapomniane chwile i zdecydowanie polecamy to miejsce!🤍

Iwona Pindel 02/07/2021
Kat Koło Avatar

positive review  Nie mogliśmy sobie wymarzyć cudowniejszego miejsca na nasz ślub! Sielski klimat, pyszne jedzenie, otoczenie jak z bajki. Obsługa od początku do końca na najwyższym poziomie, a nasza organizacja przyjęcia była zupełnie bezstresowa. Goście wyjechali oczarowani klimatem. Będziemy wracać, dziękujemy! 💗

Kat Koło 09/06/2021
Anna Stuglik Avatar

positive review  Przepiękne miejsce na organizacje wesela. Duże okna i przeszklone patio sali Kocierzanka oraz ścieżki wokół kompleksu umożliwiały podziwianie fantastycznych widoków. Jedzenie pyszne, obsługa profesjonalna. Za okazane serce, profesjonalizm oraz cierpliwość szczególne podziękowania kierujemy do pani Kasi Sordyl. Gorąco pozdrawiamy.

Anna Stuglik 22/08/2020
Magdalena Cholewicka Avatar

positive review  Nie mogliśmy wybrać lepszego miejsca na nasze wesele niż Kocierz. Pyszne jedzenie, wspaniałe widoki, sala Kocierzanka doskonała pod względem estetycznym i akustycznym. Patio ze wspaniałym widokiem przygotowane zostało przepięknie, goście byli zachwyceni. Dziękujemy Pani Kasi, która zadbała o każdy szczegół, Pani Ani, która była z nami tego dnia na sali oraz CAŁEJ obsłudze, która ze wszystkich sił starała się, aby wszystko wyszło perfekcyjnie!

Magdalena Cholewicka 20/06/2020
Aneta Bałys Avatar

positive review  Nie wyobrażam sobie lepszego miejsca na urządzenie wesela niż Baciarska Chata w Kocierz Hotel & Spa! Wspaniałe i piękne miejsce oraz niezwykle pomocni i uprzejmi ludzie. Serdecznie dziękujemy Pani Kasi Sordyl za świetną współpracę i pomoc, a także pani Asi Drabek i całej ekipie która była z nami całą zabawę. Podczas przyjęcia wszystko było bardzo dobrze zorganizowane, utrzymane w czystości, obsługa na naprawdę bardzo wysokim poziomie, a jedzonko przepyszne. Zdecydowanie polecamy! 🖤

Aneta Bałys 16/06/2020
Justyna Świtała Avatar

positive review  Organizowaliśmy wesele w Kocierzu pod koniec sierpnia, wybraliśmy Baciarską Chatę. Piękne miejsce w urokliwej okolicy, wszyscy byliśmy zachwyceni:) Oglądałam wiele innych łądnych miejsc, o wyborze zadecydowało połączenie walorów estetycznych i bliskości hotelu do miejsca uroczystości i wesela. Chciałam, żeby było pięknie i wygodnie dla nas i gości i teraz nie mogę sobie wyobrazić, że mogliśmy wybrać lepiej! Wszystko było w jednym miejscu, co dla mnie było niesamowitą ulgą organizacyjną. Ekipa z Kocierza dała radę, korygowali moje pomyłki w liczbie gości last minute, spełnili wszystkie nasze prośby, jedzenie było ekstra. Atmosfera nie do podrobienia - zieleń dookoła, widok na góry, jakiś niesamowity luz z dala od wszystkiego. Będziemy wspominać ten dzień do końca życia i chętnie wrócimy 🙂

Justyna Świtała 16/04/2020
Izabela Dzwonkowska Avatar

Przepięknie. Atrakcje dla dzieci i dorosłych. Wesele w Baciarskiej Chacie- idealna obsługa. Polecam.

Izabela Dzwonkowska 01/07/2022
DJ TRICK - Event & Wedding DJ Avatar

positive review  Rewelacyjne miejsce! Piękny hotel, wspaniała obsługa, pyszne jedzenie. Mógł bym grać u Was imprezy częściej! Jedynie szkoda, że dzieli nas tyle kilometrów 🙂 Oby więcej tak dopracowanych w szczegółach miejsc😍

Pozdrawiam,
po udanej imprezie w sali Studio!
DJ TRICK - Event & Wedding DJ

DJ TRICK - Event & Wedding DJ 03/06/2022
Marta Van Hezel Avatar

positive review  Zdecydowanie polecam organizację wesela na Kocierzu! Baciarska Chata ma niepowtarzalny klimat, a cały ośrodek to idealne miejsce na spędzenie czasu w gronie znajomych i rodziny. Wszyscy nasi goście byli bardzo zadowoleni. Organizacja wesela przebiegła bardzo sprawnie, a ekipa Kocierza była bardzo pomocna, zawsze gotowa na szybką zmianę planów (na przykład kiedy w ostatniej chwili przed ceremonią rozpada się deszcz 🙂 )

Marta Van Hezel 27/07/2022
Mariusz Grzybkowski Avatar

positive review  Niesamowite, magiczne miejsce, które odwiedzam już od blisko 21 lat pamiętając stan początkowy i ciągłą rozbudowę. Przepiękne widoki, wspaniała obsługa i to wszystko w Polsce. 🙂

Mariusz Grzybkowski 25/07/2022
Beata Leszczyńska-Wolczyk Avatar

positive review  Cudowne miejsce , górskie klimaty, można dobrze zjeść , fajna strefa relaxu. Często powracam w to miejsce 😊🌄

Beata Leszczyńska-Wolczyk 18/07/2022
Srogo Avatar

Great literally all you could imagine. You have a swimming pool and a spa! Amazing breakfast as well. Couldn’t have been better.

Srogo 16/07/2022
Rafał Kąkol Avatar

Świetny taras widokowy🤟polecam

Rafał Kąkol 14/07/2022
Jacek Soplica Avatar

Genialne miejsce na wypoczynek dla rodziny i we dwoje. Brak klimy w pokojach może być uciążliwy w ciepłe dni. Jedzenie pyszne. Obsługa miła i pomocna.

Jacek Soplica 14/07/2022
Joanna Pehnke Avatar

Fajne miejsce

Joanna Pehnke 13/07/2022
Silvio Cerbone Avatar

nice Hotel

Silvio Cerbone 12/07/2022
Kornelia Laczkowska Avatar

Na Śląsku a jakby w górach i to z aquaparkiem 🙂 polecam

Kornelia Laczkowska 12/07/2022
Wojciech Slanina Avatar

Miła atmosfera, miła obsługa, dobre obfite jedzenie, ładna okolica.

Wojciech Slanina 11/07/2022
Adam Kan Avatar

In advance of visiting this hotel on 16/7/22-19/7/22, I have been requesting a late checkout since booking several months ago. This is our first trip abroad traveling with young children and I am trying to coordinate taxis. We are now less than a week away from arriving and I have been told they cannot confirm a late check out time until the morning we leave which is very unhelpful for planning a taxi and logistics with children aged 1yrs and 5yrs.I also asked if the hotel has any local taxi recommendations and was just provided the airport taxi service. I will try this but thought there may be other options that might be regularly used given the location of the hotel being over 1hr outside of Krakow.I’m hoping for a more helpful service when we arrive and will amend my review accordingly.

Adam Kan 11/07/2022
Dorota R Avatar

Pięknie położony kompleks hotelowy, wygodne pokoje i smaczne jedzenie. Polecam 🙂

Dorota R 10/07/2022
Dominik Imielski Avatar

Jestem fotografem weselnym i od lat regularnie odwiedzam sale weselne na Kocierzu. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że z każdymi kolejnymi odwiedzinami jest lepiej, smaczniej i przyjemniej! Polecam!

Dominik Imielski 10/07/2022
Mirek Pokorny Avatar

Bomba!!

Mirek Pokorny 10/07/2022
Marcin Matura Avatar

Ceny UE a jakość pl.

Marcin Matura 09/07/2022
Mat_teo Avatar

Pokój (dwupoziomowy) bardzo dobrze wykończony, czysty i komfortowy. Spa oraz sauny również na wysokim poziomie. Jedzenie rewelacja...

Mat_teo 08/07/2022
Artur Trociński Avatar

Klimatyczny hotel z basenami, ulokowany w malowniczej okolicy. Pyszne jedzenie, świetna obsługa.

Artur Trociński 08/07/2022
Bogdan Skot Avatar

Smacznie i nie drogo

Bogdan Skot 08/07/2022
Łukasz Nych Avatar

Świetny wakacyjny wypoczynek dla całej rodziny.Hotel położony w górach, z pięknym widokiem.Pokoje czyste, codzienny room service.Części wspólne utrzymane w czystości.W hotelu basen wewnętrzny, spa.Na miejscu Leśny Park Niespodzianek (park linowy, trampoliny, quady i wiele innych), Aquapark. Dzieci szczęśliwe, rodzice mają chwilę wytchnienia.W pakiecie wakacyjnym świetne animacje dla dzieci. Codziennie inne atrakcje nie pozwalają się nudzić.Dobra baza wypadowa na górskie wędrówki (początek szlaków turystycznych).Duży plus za ładowarkę dla samochodów elektrycznych.Spędziliśmy przyjemne chwile, na pewno nie po raz ostatni.

Łukasz Nych 08/07/2022
Matteo Pagliani Avatar

Znakomita restauracja, szczególnie pod względem obsługi, gdzie na szczególne uznanie zasługuje kelner Arek który codziennie z uśmiechem i profesjonalizmem serwował nam posiłki oraz umilił nam tym pobyt

Matteo Pagliani 08/07/2022
Maciej Radzik Avatar

Amazing views, delicious food.

Maciej Radzik 08/07/2022
Dom Avatar

4/5. Najbardziej na plus oceniam lokalizację - bezpośrednio przy hotelu biegnie kilka szlaków spacerowych, z niektórych punktów hotelu widok na różnorodny krajobraz.Na minus jedzenie - poprawne ale mało kreatywne/ raczej szpitalne niż restauracyjne. Większość potraw słabo doprawiona, bardzo zachowawcza w konwencji "dla każdego". Śniadania lepsze niż obiady.Większość pokoi i części wspólnych obiektu wydaje się świeżo po remoncie, więc czuć dość wysoki komfort pobytu.Hotelowy basen jest niewielki, tylko jedno jacuzzi - przy małym ruchu super ale przy większym obłożeniu hotelu zupełnie brakuje miejsca. Nie miałem okazji skorzystać z aquaparku, więc tego nie oceniam.Duży parking, miła obsługa, dobra lokalizacja. Cena indywidualna w mojej ocenie nieco zawyżona.

Dom 08/07/2022
Tomasz Dobron Avatar

Doskonała kuchnia!

Tomasz Dobron 08/07/2022
DJ BLACK and WHITE Avatar

positive review  Jako usługodawca doceniam bardzo sprawną współpracę z obsługą- brawo👏Myślę, że goście też byli zadowoleni, jedzenie Perfekt! Ogólna ocena lokalu to pełna 6👍👍👍

DJ BLACK and WHITE 06/07/2022
Beata Pawlak Avatar

positive review  Super miejsce na każdą okazję i pogodę 😊

Beata Pawlak 04/07/2022
Karolina Karolina Avatar

positive review  Magia ! Super miejscówka. Na weekendowa regenerację super.

Karolina Karolina 02/07/2022
Wojciech Avatar

Świetna lokalizacja perfekcyjna obsługa polecam na organizację wesela

Wojciech 01/07/2022
Eugeniusz Cengiel Avatar

Podjazdy też strome 10,,,11procent

Eugeniusz Cengiel 01/07/2022
Roman Yarush Avatar

Super lokalizacja, jedzenie 12/10

Roman Yarush 01/07/2022
J W Avatar

Widoki piękne, klimat super, ale zbyt duży przemiał turystów, co odbija się na jakości restauracji a ceny nie małe.

J W 01/07/2022
Ffhh Gyhh Avatar

Hotel 3 gwiazdki i na więcej nie zasługuje.Bardzo drogo jak na taki standard.Jedzenie przeciętne, nie powala, za to cena dobija.

Ffhh Gyhh 01/07/2022
Dominika Radowska Avatar

Uwielbiam to miejsce. Od wielu lat jest stałym punktem adresowym na mapie planów urlopowych.

Dominika Radowska 24/06/2022
w z Avatar

Mega

w z 24/06/2022
Bartlomiej Kowalik Avatar

Hotel położony w samym środku Beskidu Małego na przełęczy, widoki cieszą oko. Przy hotelu jest kilka szlaków pieszych w tym mały szlak beskidzki. Z atrakcji dla dzieci najbardziej się nam podobał park linowy (dodatkowo płatny) oraz sala zabaw. Basen umiarkowanych rozmiarów, temperatura wody przyjemna, jednak brak na nim atrakcji dla dzieci, przez co pobyt na basenie szybko się nudzil. Karczma oferuje smaczne jedzenie - ceny średnie. Pokoje są obszerne i czyste. Warto wspomnieć dodatkowo o miłej, wiecznie uśmiechniętej obsludze. Pobyt wspominać będziemy jaki bardzo udany. Polecam.

Bartlomiej Kowalik 24/06/2022
Tomasz Birgiel Avatar

Śniadania bardzo smaczne, obiady z karty obfite i smaczne. Pokoje czyste, temperatura w besenie rewelacyjna. Dwie sauny suche, szkoda ze nie ma snauny mokrej - czyli parowe.

Tomasz Birgiel 24/06/2022
Szymon Szymon Avatar

Plus za miejsce i widoki z Przełęczy . Niestety jedzenie niezbyt smaczne ( Mięso tłuste w gulaszu ) Porcje i jakość nieadekwatne do ceny. 50 zł za placka z gulaszem to lekka przesada.

Szymon Szymon 24/06/2022
Ula Avatar

Duży plus za okolice, jest na prawdę bardzo ładnie 🙂 Pobyt jednak bardzo słaby. Duży minus za obsługę - kelnerka w restauracji nie zna menu. Na dodatek powiedziała nam, że nie obsługują (swoich własnych) stolików na zewnątrz restauracji i że po dania możemy sobie sami podejść do baru. W restauracji gdzie ceny zaczynają się od 50 zł za danie - raczej nie fajnie. Porcje są małe. Po zgłoszeniu na recepcji, że nie działa lodówka dostaliśmy informację, że możemy sobie wziąć lód z baru. W dodatku oczywiście sami sobie musimy po niego pójść, bo obsługa nie donosi do pokoi. Nikt nawet nie podszedł sprawdzić dlaczego lodówka nie działa. Mało pokoi jest z widokiem - jak komuś na tym zależy to może się zdziwić. Za tą cenę zdecydowanie nie warto. Totalnie nie czuliśmy się jak goście hotelowi.

Ula 24/06/2022
Jaroslaw Szachnowski Avatar

Miejsce świetne ale dla kogoś, kto lubi przebywać w olbrzymim tłumie turystów.

Jaroslaw Szachnowski 17/06/2022
Michal Kurek Avatar

Miejsce doskonale, hotel duży, śniadania bardzo dobre. W pokojach jest wszystko co trzeba a przede wszystkim jest czysto i przyjemnie. Byłem tam na weselu w Baciarskiej Chacie, organizacja doskonała, miejsce z fajną atmosferą, obsługa bardzo miła i pomocna. Szczerze polecam. Świetne miejsce wypadowe na wycieczki po Beskidzie Małym.

Michal Kurek 17/06/2022
Agata Bunkowska Avatar

positive review  Beautiful place with amazing food and stunning surroundings

Agata Bunkowska 15/06/2022
Marcin Kraus Avatar

Świetna restauracja ze smacznym jedzeniem. A sam hotel na 5+

Marcin Kraus 15/06/2022
Barbara skrzypiec Avatar

Bardzo miła i szybka obsługa. Jako czekadełko chlebek ze smalcem. Dania pyszne polecamy festiwal gęsiny, dziczyzny mąż jadł gulasz z dzika wyśmienity, dania z szparagami również były wyśmienite. Ostatnio trafiliśmy na targi i muzykę na żywo kapeli cudowne wieczory. Napewno wrócimy❤

Barbara skrzypiec 15/06/2022
Adam Raczkowski Avatar

Piękne widokiMiła obsługa

Adam Raczkowski 15/06/2022
Anna Wróbel Avatar

Polecam

Anna Wróbel 15/06/2022
Andrzej Szczypiorski Avatar

Wszystkie kategorie opinii na 6-ke

Andrzej Szczypiorski 15/06/2022
Mariusz Mardaus Avatar

Polecam piękne miejsce

Mariusz Mardaus 15/06/2022
Marcin Dziedzic Avatar

Jedzenie przepyszne obsługa wspaniała czyste pokoje zapraszam wszystkich

Marcin Dziedzic 15/06/2022
Iza Piecha Avatar

Było fajnie lecz jest dużo rzeczy do przyczepienia się

Iza Piecha 15/06/2022
Paulina Wądrzyk Avatar

Jedliśmy kwaśnicę, wątróbkę ze śliwką i mix pierogów z sosem grzybowym. Wszystko absolutnie genialne. Smak zachwycający, ładnie podane a porcje duże. Pani, która nas obsługiwała wesoła i bardzo sympatyczna. Gorąco polecam.

Paulina Wądrzyk 15/06/2022
Przemek L Avatar

Urokliwe miejsce, na końcu świata, wysoki poziom

Przemek L 15/06/2022
Katarzyna Stokłosa Avatar

Gorąco polecam!!!Jedzenie bardzo smaczne obsługa pierwsza klasa rodzina 7 osób i każdy zadowolony!!! było super🙂

Katarzyna Stokłosa 15/06/2022
Tomasz Kuraś Avatar

Pięć gwiazdek które daliśmy mówi wszystko....Tomasz i Monika z Rzeszowa...Maserati Owners Club

Tomasz Kuraś 15/06/2022
michail dell Avatar

Ciekawe, spokojne miejsce. Dania przepyszne.

michail dell 15/06/2022
Michał Suski Avatar

Sernik pyszny a ptyś ambiwalentny

Michał Suski 15/06/2022
slawomir kajca Avatar

Mało dań i produktów regionalnych

slawomir kajca 15/06/2022
Łukasz Czykirski Avatar

Jest moc. Służbowo ale wszystko na tip top

Łukasz Czykirski 15/06/2022
Wioletta Dudek Avatar

Polecam piękne miejsce

Wioletta Dudek 15/06/2022
Grzegorz Sobus Avatar

Zawsze doskonale zarówno obsługa jak i kuchnia

Grzegorz Sobus 15/06/2022
Karol Filipiak Avatar

Piękne widoki, dobre jedzenie

Karol Filipiak 15/06/2022
Robert Kochman Avatar

Wszystko było w porządku. Tylko jak na tak dużą restaurację powinno być więcej toalet

Robert Kochman 15/06/2022
Paweł Blacha Avatar

Super jedzenie 👍

Paweł Blacha 15/06/2022
Juliusz Pieńkowski Avatar

Spędziliśmy w Kocierzu z całą Rodziną majowy weekend z okazji I Komunii Św.naszej najmłodszej , kochanej Wnuczki Lilianki😍 Zjechało się Towarzystwo z dalekiego Gryfina, a także z Grudziądza, Łodzi, Łowicza oraz pobliskiej Bielsko Białej..Bardzo podobał nam się tut.Hotel/SPA w stylu góralskim oraz sama lokalizacją placówki o " rzut beretem " od Beskidu Śląskiego czy Żywieckiego.Dobrze oceniamy warunki zakwaterowania, smaczne i urozmaicone jedzenie oraz sprawną i miłą obsługę 👍Nie mieliśmy większych problemów z zaparkowaniem naszej samochodowej " floty ", choć gości zjechało na tę Majówkę całkiem sporo, doceniamy dostęp do WiFi, basenu,SPA oraz placu zabaw dla dzieciaków 😀Warto też oczywiście podkreślić, iż jest to obiekt całoroczny, więc pewnie jeszcze nie raz tu powrócimy...

Juliusz Pieńkowski 15/06/2022
Grzegorz Sasim Avatar

Wspaniałe miejsce na wypoczynek

Grzegorz Sasim 15/06/2022
Anna T. Avatar

Odwiedzone dawno temu z rodzina na weselu, hotel na najwyższym poziomie.

Anna T. 15/06/2022
d.Dario O. Avatar

Jedzonko bardzo smaczne. Czekac trzeba jak w bardzo dobrej restauracji. Niczego nie brakuje, a jeśli brakuje, to obsługa błyskawicznie reaguje. Klimatyczna muzyczka - taki zwykły wtorek!

d.Dario O. 15/06/2022
Przemek M. Avatar

Witam po remoncie godne polecenia miejsce.

Przemek M. 15/06/2022
Damian Gutan Avatar

Klimatyczne miejsce, profesjonalna obsługa i dobra kuchnia 👍

Damian Gutan 15/06/2022
Magdalena Nowak Avatar

Firmowy wyjazd był wyjątkowy, każdy był zadowolony. Jedzenie pyszne, obsługa przemiła i zawsze pomocna. Chętnie wrócę tu prywatnie z rodziną ponieważ warunki dla rodzin również cudowne(plac zabaw, sala zabaw i strefy dla matek z dziećmi)

Magdalena Nowak 15/06/2022
Marcin Kapica Avatar

Byłem tu przejazdem na rowerze że szwagrami....o hotelu nie mogę za wiele powiedzieć poza tym że ładne widoki i fajna lokalizacja.Natomiast gastronomia jedzenie super a cena jak na jedną lokalizację w tym rejonie do przełknięcia 😉 za to cena piwka 0,5 za 19zł to lekka przesada przy cenie sklepowej 3,0zł...

Marcin Kapica 15/06/2022
Nowy Domek Pod Kogutkiem Avatar

Pięknie, smacznie i klimatycznie. Polecam

Nowy Domek Pod Kogutkiem 15/06/2022
Łukasz Bednarek Avatar

Petarda😉

Łukasz Bednarek 15/06/2022
Paulina Jazowska-Kulawiak Avatar

positive review  Magiczne miejsce, pyszne jedzenie,godnego polecenia jest masażysta Pana Sebastiana.Pozdrawiam Pana serdecznie.

Paulina Jazowska-Kulawiak 24/05/2022
Edyta Swiderska Avatar

Pyszne jedzenie i super lokalizacja. Wjazd do hotelu bardzo krętą drogą.

Edyta Swiderska 15/05/2022
Anna Kwiecień Avatar

Nie skorzystaliśmy z noclegu, ale zamówiliśmy koryto i było bardzo smaczne! Mięso było dobrze doprawione i miękkie! Także koryto na 4 osoby spokojnie 6 osób poje! Poooolecam

Anna Kwiecień 15/05/2022
Robert Nowacki Avatar

Świetne miejsce, cudowna lokalizacja i znakomita kuchnia

Robert Nowacki 15/05/2022
Andrzej Lindner Avatar

Jest super obsługa pierwsza klasa hotel i pokoje piękne 🥰🥰

Andrzej Lindner 15/05/2022
Dom Architekta Avatar

Fajny hotel , blisko szlaków.

Dom Architekta 15/05/2022
artur konieczny Avatar

Polecam 🙂

artur konieczny 15/05/2022
Katarzyna Czapp Avatar

Hotel, pięknie położony - natura na wyciągnięcie ręki.Pokoje przyjemne (bardzo wygodne łozka). Strefa spa, zachęca od samego wejścia 🙂Karczma - przesympatyczna obsługa!!!!Dania - zarówno śniadania jak i z karty przepyszne 😊

Katarzyna Czapp 15/05/2022
Kasia P Avatar

Wszystko na jak najwyższym poziomie do tego smaczne jedzenie

Kasia P 15/05/2022
Wioleta Sz Avatar

Ogólnie to super Pani Agnieszka to profesjonalistka, obsługa sali i kucharze super jak również Club muzyczny. Polecam na wyjazdy integracyjne jak i indywidualne. Miejsc parkingowych wystarczy dla każdego

Wioleta Sz 15/05/2022
Tomek Tuster Avatar

Fajne miejsce obsługa miła sympatyczna tylko ceny przerażają

Tomek Tuster 15/05/2022
Władysława L. Avatar

Pokoje czyste, zadbane, bardzo miła obsługa, jedzenie bardzo smaczne. Polecam:)!

Władysława L. 15/05/2022
Adam 2008 Avatar

Fajna miejscówka ale ceny masakra i tak polecam

Adam 2008 15/05/2022
Ania Whelan Avatar

I am extremely happy with the service all across all areas of the hotel. Especially I would like to say thank you to Szymon and Ania for fantastic knowledge and professionalism’s of the food they have served. I was suppressed by the Szymon creativities and knowledge when ordered drinks.The food was excellent Thank you to all for making my stay so special

Ania Whelan 15/05/2022
Piotr Mazgaj Avatar

Polecam super miejsce jedzenie pierwsza klasa

Piotr Mazgaj 15/05/2022
Monika Nowak-Kowalska Avatar

Mało smaczne jedzenie. Miał być grilowany pstrąg a był gotowany. Miały być zapiekane ziemniaki a były jakby z wody.

Monika Nowak-Kowalska 15/05/2022
Tomek B. Avatar

Wspaniałe miejsce z bardzo dobrą kuchnią. Bardzo miła i pomocna obsługa.Na pewno będę wracał.

Tomek B. 15/05/2022
Maciej Kawalec Avatar

positive review  masaż pierwsza klasa,tuż za ścianą dobre jedzonko I basen
obsługa uśmiechnięta i b.mila

Maciej Kawalec 10/05/2022
Eli Kriegel Avatar

I am extremely happy with the service all across all areas of the hotel! Especially I would recommend the wellness & spa. I had a fantastic massage with Robert and you can tell that he loves his job and he’s doing this with passion and professionalism!

Eli Kriegel 08/05/2022
Aneta Siwek Avatar

positive review  Miejsce bardzo super 👍
Uroczystość komunijna w 100% udana... Kontakt z Panią Kasią, która pomagała nam w sprawach organizacyjnych bardzo dobry...
Menu przepyszne, obsługa super... Dzieci zadowolone z atrakcji m.in. z mini parku linowego... Wcześniej robiliśmy imprezy rodzinne w innych lokalach, lecz od teraz zostaje tylko Kocierz Holet & spa... jesteśmy zakochani w tym miejscu 😇👍 polecamy w 100%... warto!

Aneta Siwek 04/05/2022
Katarzyna Gajewska-Czapp Avatar

positive review  piękne widoki, cisza i spokój można się zresetować 😍

Katarzyna Gajewska-Czapp 29/04/2022
Rafał Ogiegło Avatar

positive review  100% Ok. To miejsce jest jak z bajki 😍

Rafał Ogiegło 13/04/2022
Agnieszka Łonak Avatar

positive review  Kolejny udany pobyt,dziękujemy za doskonały bankiet i zabawę,a dla p.Aleksandry,która nam umiliła wieczór 5*🤗

Agnieszka Łonak 10/04/2022
Justyna Gregorczyk Avatar

positive review  Wspaniałe miejsce. Świetny hotel, obsługa i jedzenie! Polecam!😊

Justyna Gregorczyk 06/03/2022
Caro Line Avatar

positive review  Miałam przyjemność po raz kolejny być gościem hotelu i jak zawsze jestem zachwycona czystością oraz przepięknym apartamentem i pysznym jedzonkiem ! Na pewno wroce jeszcze nie raz ♥️

Caro Line 05/03/2022
Sylwia Kaźmierczak Avatar

positive review  Cudowne miejsce. piękne widoki, pyszna kuchnia i wspaniałą obsługa, która podczas urodzinowego przyjęcia niespodzianki wspaniałe się spisała.
SPA z profesjonalną obsługą i rewelacyjnymi masażami.

Sylwia Kaźmierczak 02/03/2022
Retro Classic Avatar

Great hotel , really well furnished. Good food. Amazing location if your looking for a complete change of scenery. My one tiny downside was the bed was not great and only supplied with one really thin pillow but I suppose everyone has different preferences. Still gets five stars . Lots to do here just on the hotel complex in summer and winter . My experience was in the cold weather and was great fun , a great winter walk along the hill side and some sledging . Good spa facilities.

Retro Classic 26/02/2022
Natalia Kowal Avatar

positive review  Piękne widoki, bardzo wygodne pokoje, jedzenie przepyszne, szkółka narciarska i atrakcje dla dzieci pod ręką🤩polecam na ⭐⭐⭐⭐⭐

Natalia Kowal 27/01/2022
Ania Malik Avatar

positive review  Idealny na rodzinny, zimowy wypoczynek 🙂

Ania Malik 26/01/2022
Mariusz Putrycz Avatar

positive review  Jeden z najlepszych Hoteli w Polsce, a na pewno w Beskidach!

Mariusz Putrycz 18/01/2022
Asia Nowak Avatar

positive review  świetna lokalizacja ,wiele atrakcji ,fajne, czyste przestronne pokoje/ apartamenty. miła sympatyczna i uśmiechnięta obsługa, świetny wystrój rewelacyjna karczma z super jedzeniem. polecam 😍

Asia Nowak 28/12/2021
Weronika Bylica-Żmijewska Avatar

positive review  Pyszne jedzenie i świetny klimat w karczmie. Zamawiałam jedzenie także na przyjęcie w domu i wszystko było super - dowóz na czas, sprawna obsługa i pyszne dania 🙂

Weronika Bylica-Żmijewska 28/12/2021
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this