Menu 2024

Oferta

Menu 2024

Nasze menu powstaje na bazie najnowszych trendów kulinarnych w połączeniu z doświadczeniem z dotychczasowych przyjęć. To nasze pary mówią nam, które dania najbardziej smakują Gościom oraz jaki układ sprawdza się najlepiej. Stąd, oprócz tradycyjnych kolacji czy propozycji wegańskich macie możliwość rozszerzenia menu o dodatkowe bufety, m.in. antipasti, sushi, beskidzki na ciepło lub na zimno. Nasze pary młode pokochały je za to, że stanowią świetne urozmaicenie, a ich piękne aranżacje, są jednocześnie dodatkowym elementem dekoracyjnym sali.

 

By otrzymać wszystkie propozycje menu, zostaw swojego maila, a my podeślemy je na Twoją skrzynkę.




     

    Propozycja

    Leśne Opowieści


    Aperitif

    • Prosecco z maliną

    Zupa

    • Rosół domowy / makaron / kluseczki mięsne

    Danie główne /serwowane/

    • Filet z indyka nadziewany musem z kurczaka, suszonymi pomidorami i oliwą truflową / zapiekanka ziemniaczana / fasola szparagowa / sos z anchois

    Dodatkowo do dania głównego

    • Panierowany kotlet schabowy
    • De volaille drobiowy
    • Karczek w ziołach
    • Sos pieczeniowy
    • Ziemniaki z masłem i koperkiem
    • Surówka z białej kapusty
    • Mizeria ze śmietaną

    Deser /do wyboru/

    • Panna cotta marchewkowa / ciasto kruche / sos z kawałkami owoców
    • Tradycyjny jabłecznik z lodami o smaku palonego masła

    Bufet zimny

    • Mięsa przez nas pieczone:
      • Filet z indyka
      • Karczek pieczony w pikantnej marynacie,
      • Rolada ze schabu z orzechami i śliwką,
      • Rolada drobiowa otaczana serem
      • Rolada szpinakowa z kremowym serkiem
    • Sery regionalne: wędzone, żółte, owcze, kozie, zagrodowe
    • Pasztet wieprzowy ze śliwką suszoną
    • Galaretka drobiowa
    • Sosy na zimno: żurawinowy, tatarski ]
    • Sałatka z rucoli/mix sałat/ tortelini/suszone pomidory/ser lazur/ winegret
    • Mix sałat / ser feta/ pomidor/ ogórek / oliwki / sos z musztardy francuskiej / pestki słonecznika
    • Deska wegańskich przekąsek: sery, warzywa, hummus warzywny, szaszłyki warzywne z tofu, kalafior pieczony

    Kolacja 1 /do wyboru/

    • Karczek wieprzowy szpikowany warzywami korzennymi / sałatka ziemniaczana / sos z musztardy francuskiej
    • Filet drobiowy supreme / czarna soczewica / sałatka z kopru włoskiego / winegret orzechowy / sos z czerwonego wina

    Kolacja 2 /do wyboru/

    • Chili con carne
    • Ragu z indyka z warzywami i ciecierzycą

    Napoje

    • Woda, lemoniada, napoje gazowane, kawa, herbata

    Cena

    • 379 zł/os.

     

    Propozycja

    z krainy mchu i paproci


    Aperitif

    • Prosecco z maliną

    Przystawka /do wyboru/

    • Wołowina wolno pieczona z konfiturą z cebuli z żurawiną / sałata/ bagietka
    • Mus drobiowy podany na lekko pikantnej salsie wiśniowo – czekoladowej / bagietka

    Zupa /do wyboru/

    • Krem z korzennych warzyw z grzybami / gruszka glazurowana / ser lazur
    • Bulion z domowego ptactwa / warzywa / kluseczki szpinakowe

    Danie główne /do wyboru/

    • Filet kukurydziany supreme / czarna soczewica / sałatka z kopru włoskiego / winegret orzechowy / sos z czerwonego wina
    • Policzki wołowe z sosem z czarnej porzeczki / puree ziemniaczane / mix salat z dodatkiem kolorowych warzyw i oliwy

    Deser /do wyboru/

    • Beza z kremem chałwowym/ mus porzeczkowy /posypka orzechowa
    • Kremowy sernik na czekoladowej chrupce/ sos jeżynowy

    Bufet zimny

    • Mięsa przez nas pieczone:
      • Filet z indyka
      • Karczek pieczony w pikantnej marynacie,
      • Rolada ze schabu z orzechami i śliwką,
      • Rolada drobiowa otaczana serem
      • Rolada szpinakowa z kremowym serkiem
    • Sery regionalne: wędzone, żółte, owcze, kozie, zagrodowe
    • Pasztet wieprzowy ze śliwką suszoną
    • Galaretka drobiowa
    • Sosy na zimno: żurawinowy, tatarski
    • Sałatka z rucoli / mix sałat/ tortellini / suszone pomidory / ser lazur / winegret
    • Mix sałat / ser feta / pomidor / ogórek / oliwki / sos z musztardy francuskiej / pestki słonecznika
    • Deska wegańskich przekąsek: sery, warzywa, hummus warzywny, szaszłyki warzywne z tofu, kalafior pieczony

    Kolacja 1 /do wyboru/

    • Noga z kaczki / zapiekanka ziemniaczana / duszona kapusta włoska z jabłkiem i żurawiną
    • Polędwiczka wieprzowa / sos borowikowy / ziemniaki pieczone ze skórką / palony kalafior

    Kolacja 2 /do wyboru/

    • Strogonow wołowy
    • Ragu z dziczyzny z warzywami i pomidorem

    Napoje

    • Woda, lemoniada, napoje gazowane, kawa, herbata

    Cena

    • 409 zł/os.

     

    Menu 2021 – 2 

     

    Kontakt

    otrzymaj ofertę

    Opowiedzcie nam o swoich planach związanych z przyjęciem weselnym, a my przygotujemy dla Ciebie naszą propozycję.

    Kocierz Hotel & SPA

    ul. Beskidzka 206, 34-120 Andrychów

     


      Previous Next
      Close
      Test Caption
      Test Description goes like this