degustacja

Degustacja

 

Co mamy

w planach?


  • Menu degustacyjne dań z naszych propozycji weselnych na 2025 rok ( Menu “Leśne opowieści”, “Z krainy mchu i paproci”, Menu dietetyczne (wegańskie, wegetariańskie, bezglutenowe)
  • Oprócz dań serwowanych, których smak oraz estetykę dopieściliśmy w najmniejszych szczegółach, przygotujemy także bufety, które okazały się być bestsellerami w roku 2024 – m.in. bufet antipasti, bufet beskidzki na zimno, zimna płyta, prosecco, słodki bufet, alkohole regionalne. Zaprezentujemy również premierę, czyli bufet finger foods.
  • Cocktail bar oraz degustacja alkoholi: wódki kocierzanki, piwa kocierskiego, wina domu
  • 10% rabatu na nocleg 28 lutego oraz 1 marca (więcej informacji tel: 33 875 06 00, hotel@kocierz.pl)

 

Dodatkowo

  • O dekorację sali zadba pracownia florystyczna la flor, która chętnie zamieni z Wami kilka słów, o Waszych wymarzonych aranżacjach
  • Czas umiili nam muzyka na żywo – Dawid Wróbel dj z saksofonem, a o szalone videowspomnienia zadba jego fotobudka 360

 

więcej informacji


    • Data: 1 marca 2025r. Od godziny 12:00 prezentacja bufetów, rozpoczęcie degustacji menu weselnego rozpocznie się o godzinie 13:00, a zakończy ok. 17:00.
    • Koszt: 339zł/os.
    • Zapraszamy do zamówienia degustacyjnej paczki słodkości /8 smaków tortów i słodkości z bufetu/ w cenie 150zł
    • Bilety dostępne online od 8 stycznia 2025r.
 
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this