Ten pomysł jest wynikiem doświadczeń, które zdobyliśmy w ciągu wielu lat organizacji przyjęć oraz spotkań z młodymi parami, dzięki którym zrozumieliśmy co jest dla nich priorytetem w tym dniu. Zaufajcie nam, a zadbamy o każdy detal Waszego przyjęcia. Chcemy byście mogli w pełni celebrować te chwile, ciesząc się sobą i obecnością Waszych najbliższych. Pyszne jedzenie, pomocna obsługa oraz jedyne w swoim rodzaju widoki z 750 m.n.p.m. sprawią, że to wesele będzie najcudowniejszym dniem w Waszym życiu…
Kompozycja
Jaśminowa
220zł/os
Aperitif
- Wino musujące
Zupa
- Domowy rosół z makaronem
Danie główne
- Rolada wieprzowa
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Eskalopki z kurczaka
- Kotlet de volaille
- Sos pieczeniowy
- Ziemniaki gotowane z masłem i koperkiem
- Kluski śląskie
- Surówka wielowarzywna z sosem winegret
- Buraczki czerwone
- Kapusta biała na ciepło z koprem
Deser
- Crème brûlée z sosem owocowym
Zimna płyta / w bufecie
- Wędliny z naszej wędzarni
- Schab faszerowany warzywami
- Pieczony filet z indyka
- Galantyna z kurczaka
- Ruloniki szynkowe z musem chrzanowym
- Pasztet staropolski z sosem tatarskim
- Śledź na kolorowo
- Sałatka gyros z kurczakiem
- Sałatka warzywna z szynki, sera i jajka
- Pieczywo, masło
owoce sezonowe
Kolacja 1
- Pieczeń z szynki wieprzowej podana z tłuczonymi ziemniakami i białą kapustą duszoną
Kolacja 2
- Kwaśnica beskidzka na golonce wieprzowej
Napoje
- Kawa, herbata, woda, napoje gazowane, soki owocowe
Kompozycja
Lawendowa
260zł/os
Aperitif
- Wino musujące
Zupa
- Domowy rosół z makaronem
Danie główne
- Rolada wieprzowa
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Filet z indyka nadziewany warzywami
- Kotlet de volaille
- Sos pieczeniowy
- Ziemniaki z masłem i koperkiem
- Domowe kopytka
- Surówka z marchewki, jabłka i śmietany
- Mizeria ze śmietaną
- Sałaty z sosem winegret
Deser
- Tarta jabłkowa z kremem waniliowym i sorbetem malinowym
Zimna płyta / w bufecie
- Wędliny z naszej wędzarni\
- Pieczony boczek rolowany na tostach
- Terrina wieprzowa ze śliwką suszoną
- Galantyna z kurczaka
- Tymbaliki drobiowe z groszkiem i marchewką
- Mix tortilli
- Conchiglioni z kurczakiem
- Sałatka z pieczonego kurczaka i ananasa
- Sałatka z selera konserwowego
- Sałaty z warzywami i dipem czosnkowym
- Warzywa marynowane
- Pieczywo, masło
owoce sezonowe
Kolacja 1 / do wyboru jedna propozycja
- Pieczona szynka wieprzowa z kością, podawana na sali, z pieczonymi ziemniakami i kapustą duszoną z koprem
- Grillowany filet z kurczaka podany na maślanym kaszotto z pieczoną marchewką z rozmarynem
Kolacja 2
- Schab nadziewany warzywami korzennymi z sosem pieczarkowym, podany z kluskami kładzionymi oraz kapustą czerwoną z suszoną śliwką
Kolacja 3 / bufet dań ciepłych, do wyboru dwie propozycje
- Kwaśnica beskidzka na golonce wieprzowej
- Żurek staropolski z kiełbasą
Napoje
- Kawa, herbata, woda, napoje gazowane, soki owocowe
Kompozycja
Oliwkowa
300zł/os
Aperitif
- Wino musujące
Zupa / do wyboru jedna propozycja
- Krem z zielonych szparagów z groszkiem ptysiowym
- Domowy rosół ze swojskim makaronem
Danie główne / serwowane
- Pieczone udko z kaczki podane z sufletem ziemniaczanym z dodatkiem bundzu oraz z różyczkami z brokułu
- Półmisek mięs
- Rolada wieprzowa
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Filet z indyka nadziewany warzywami
- Sos pieczeniowy
- Ziemniaki pieczone w ziołach
- Kluski śląskie
- Surówka wielowarzywna z sosem winegret
- Mizeria ze śmietaną
- Buraczki czerwone z chrzanem
Deser
- Puchar lodów waniliowych z dodatkiem ciepłego sosu śliwkowego
Zimna płyta / w bufecie
- Wędliny z naszej wędzarni
- Karczek pieczony w musztardzie
- Pieczony boczek podany na toście
- Terrina wieprzowa ze śliwką suszoną
- Tymbaliki drobiowe z groszkiem i marchewką
- Conchiglioni z kurczakiem
- Koreczki śledziowe
- Łosoś na rosti z kremem koperkowym
- Półmisek serów
- Sałatka z pikantnym salami i warzywami
- Sałatka z kurczaka pieczonego i ananasa
- Ogórki kiszone
- Tradycyjny smalec ze smażoną cebulą
- Pieczywo, masło
owoce sezonowe
Kolacja 1 / do wyboru jedna propozycja
- Filet z kurczaka z farszem mięsno-warzywnym podany z kopytkami
i tartymi buraczkami czerwonymi - Eskalopki z kurczaka na puree ze słodkich batatów z dodatkiem rukoli z pikantną oliwą
Kolacja 2 / do wyboru jedna propozycja
- Medaliony z polędwiczki wieprzowej na sosie borowikowym podane z placuszkami ziemniaczanymi i kalafiorem z masłem
- Rolada z trzech rodzajów mięs na sosie francuskim podana z gnocchi z masłem pietruszkowym oraz brukselką
Kolacja 3 / bufet dań ciepłych
- Barszcz czerwony podany z krokietem faszerowanym mięsem
- Gulasz drobiowy z warzywami
Napoje
- Kawa, herbata, woda, napoje gazowane, soki owocowe
Kompozycja
Szafranowa
390zł/os
Aperitif
- Wino musujące
Przystawka / do wyboru jedna propozycja
- Cielęcina na musie tuńczykowym z bukietem sałat
- Foie Gras z czatnejem wiśniowym
Zupa / do wyboru jedna propozycja
- Krem z kurczaka z białym pieczywem
- Krem ze szparagów z kluseczkami
- Bulion wołowy ze swojskim makaronem
Danie główne
- Udziec z królika duszony w sosie własnym podany z ziemniakami gratin oraz buraczkami glazurowanymi w miodzie
- Półmisek mięs
- Rolada śląska Karczek z dzika w sosie własnym
- Filet z indyka nadziewany szpinakiem z suszonymi pomidorami
- Kotlet de volaille
- Ziemniaki z masłem i koperkiem
- Kluski śląskie
- Kaszotto z leśnymi grzybami
Deser / do wyboru jedna propozycja
- Pieczona gruszka z dodatkiem przypraw korzennych, podana na chrupiącym crunchy z karmelizowanymi orzechami oraz lodami
- Lody czekoladowe z owocami i kruszoną bezą z sosem angielskim
Zimna płyta / w bufecie
- Wędliny z naszej wędzarni
- Pieczony boczek podany na toście
- Pieczony karczek
- Polędwiczka wieprzowa z musem z wątróbki
- Galantyna z kurczaka z musem szpinakowym
- Conchiglioni z kurczakiem
- Koreczki serowe
- Gravlax na sałacie
- Morszczuk wędzony na rosti z kremem koperkowym
- Sałatka Waldorf
- Sałatka z tuńczykiem i makaronem
- Sałatka Caprese
- Warzywa marynowane
- Pieczywo, masło
owoce sezonowe
Kolacja 1 / do wyboru jedna propozycja
- Pieczona polędwica z dorsza na puree z groszku zielonego z dodatkiem chrustu warzywnego
- Grillowany łosoś podany na tagiatelle ze szpinakiem
Kolacja 2 / do wyboru jedna propozycja
- Rolada z indyka nadziewana zielonymi szparagami podana z kluskami półfrancuskimi i różyczkami kalafiora romanesco
- Faszerowana polędwiczka wieprzowa z dodatkiem ziemniaków konfitowanych i bukietem świeżych sałat
Kolacja 3
- Wołowina duszona z borowikami
Kolacja 4 / bufet dań ciepłych
- Gulasz wieprzowy
- Żurek na maślance
Napoje
- Kawa, herbata, woda, napoje gazowane, soki owocowe